Suntem o agenție de comunicare și PR specializată în domeniul proiectelor sociale și culturale.  

Întâi am fost un grup „informal” de specialiști în comunicare, event planning și management de proiect. Am lucrat împreună cu succes, în mai multe rânduri, în calitate de colegi sau colaboratori. În tot acest timp ni s-au alăturat profesioniști din alte domenii care au crezut atât de mult în proiectele noastre încât am hotărât cu toții să facem un pas îndrăzneț în carieră și să ne lansăm în aventura antreprenoriatului. Am devenit echipa If Magic când am constatat că pusesem la punct un mod de lucru performant în care expertiza, experiența și reputația fiecăruia își găseau locul în mod natural. Împreună, aducem laolaltă experiența de lucru în toate tipurile de medii profesionale (administrație publică, ONG-uri, companii multinaționale, agenții de publicitate, mediul academic), un ansamblu bine echilibrat de competențe și o rețea de contacte și resurse care ne permite să rezolvăm în mod fericit provocările cele mai complexe.

Am început cu o profesie și am ajuns la o vocație. Ne-a unit, mai ales, o filozofie și o viziune care s-au conturat în timp.
Ne pasioneaza comunicarea, evenimentele, tehnologia, toate acele instrumente „magice” ale profesiei pentru că reușesc mai mult decât să creeze branduri, să seteze agenda publică, să susțină planuri de marketing și să vâneze audiențe; pentru că înseamnă mai mult decât prime time-uri și pictoriale, ROI și valoare adăugată; pentru că aduc oamenii împreună, îi inspiră, creează comunități; pentru că ne provoacă să gândim, să învățăm, să ne punem întrebări, să devenim mai informați, mai responsabili.
Pentru că sunt calea prin care ideile bune reușesc să schimbe lumea.

 

Ce pune „magic” în If Magic

Viziunea If Magic
Ne propunem ca, printr-un demers profesionist și creativ de comunicare, să promovăm concepte inovatoare și practici neconvenționale și să stimulăm impactul lor pozitiv asupra societății.


Valorile pe care ne construim modul de lucru:
Implicare: Ne angajăm în proiecte în care credem. Ascultăm clientul. Ne folosim toate competențele și experiența ca să aflăm de ce are nevoie cu adevărat și care sunt cele mai  bune mijloace de a-și atinge scopul, mai presus de clișee, rețete și tabu-uri.
Performanţă: suntem perfecţionişti şi exigenţi faţă de rezultatele muncii noastre. Promitem doar ceea ce putem oferi la cele mai bune standarde și ne ținem promisiunile.
Adaptabilitate: ştim să analizăm, să propunem, să ne adaptăm la schimbări. Nu ne sperie provocările sau situațiile critice. Venim cu soluții și alternative în beneficiul clienţilor noştri. Lucrăm cu un sistem, nu cu „șabloane”. Respectăm specificul fiecărui proiect.
Responsabilitate: valorificăm eficient toate resursele necesare pentru atingerea obiectivelor şi acţionăm pentru a aduce plus valoare. Reputația este ceea ce ne ține în business. Fiecare proiect ne reprezintă și suntem motivați să iasă bine.

Ce aducem specific clienților și proiectelor noastre:
Cunoștințe de protocol și etichetă de cel mai înalt nivel
O rețea ce cuprinde sectoarele cele mai diverse, de la companii la ONG-uri, artiști, personalități, presă, și ne oferă tot atâtea resurse pentru a atinge obiective ambițioase
Deschidere și interes față de proiecte inovatoare, cu grad ridicat de risc
O echipă tânără, dar cu experiență

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email