Anca Duma, expert în marketing digital, social media și blogger

Alegerea Ancăi de a se specializa în marketing digital și new media după absolvirea Facultății de Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității din București, s-a dovedit inspirată atât pentru cariera ei, cât și pentru clienții și proiectele în care se implică. Anca este Product Manager la MB Drăgan, agenţie ce oferă servicii premium de marketing şi publicitate interactivă, publishing online şi dezvoltare e-commerce.
A coordonat crearea și lansarea diferitelor proiecte in cadrul agenției și a monitorizat impactul în mediul online (Facebook, Twitter, forumuri, bloguri).
Anca s-a dedicat  coordonării și promovării unor proiecte culturale și educative: trupa BlueMotors, Festivalul dramatic „Cu teatru la cap” (Buzău, 2007), este membră PRIME România, filiala românească a asociației internaționale a studenților la științele comunicării. S-a implicat și în proiecte de responsabilizare socială cum ar fi  „Lecturi urbane”, proiect al organizației Beneva ce încurajează lectura în spațiile publice în rândul tinerilor.

Ligia Necula, jurnalist și formator

O carieră de 18 ani în jurnalism (Radio România) și de 13 ani ca formator o desemnează drept unul dintre profesioniștii cei mai calificați să propună cursuri pe teme de comunicare.
Ligia s-a perfecționat ca formator în domeniul comunicării,  în cadrul unor proiecte europene de prestigiu: Multicultural Europe in Media ( Sofia, Bulgaria și Haga, Olanda, 2010), Grundtvig (Berlin, 2009) și Leonardo da Vinci (Heidelberg, 2006).
Este trainer expert Deutsche Welle Akademie, cu  care a colaborat pentru Proiectul de Dezvoltare a Departamentului Multimedia TeleRadio Moldova, Chișinău (2011).
În paralel cu activitatea de jurnalist, susține cursuri în cadrul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură al Ministerului Culturii și în diverse alte instituții și organizații.

Adrian Sulyok, fotograf profesionist, Fotografics Studio
Cariera de fotograf a lui Adrian Sulyok a început pe baze academice solide, cu o licență în Arte Plastice, cu specializarea în fotografie și grafică publicitară.
Adrian s-a perfecționat în fotografie corporata și de eveniment. A început încă din 2001 cu Bucharest Business Week și a continuat la Miami, în SUA. Începând cu anul 2005, a pus bazele unui business personal de servicii foto/grafică, Fotografics. Este specialist în portrete corporate, fotografie de eveniment, fotografie de arhitectură, industrială și decorativă (printuri de autor).  Printre clienții săi se numără companii de prestigiu dintr-o varietate de domenii: Apanova Bucuresti, Baneasa Developements, Carpatcement, ING Romania, Henkel Romania, Mindexpress, Oops Media, Foss Advertising, Business Leader Magazine, Business Women Lifestyle, Labormed, Grayling, Romstal etc.

Mihai Marinescu, actor

Dacă, de obicei, îl puteți vedea pe scena Teatrului Nottara, a Centrului Cultural pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” sau în reclamele la berea Neumarkt, la evenimentele noastre este gazda și profesorul nostru de joc.
Mihai (Mișu – pentru prieteni) a jucat până acum în peste 30 de piese de teatru, pe scenele bucureștene și ale festivalurilor naționale și internaționale. A interpretat personaje din lumile lui Cehov, Bogosian, Shakespeare, Gurney, McCoy și Liao Yimei. L-ați văzut în filme și în seriale de succes, cum ar fi ”La Bloc” sau ”Las Fierbinți”.
Mișu e un artist inspirat de mai multe muze. Scrie poezii cu aceeași ușurință cu care se transformă într-un personaj. E un povestitor savuros și un organizator abil. L-am pune să picteze numai din curiozitatea de a vedea ce iese…

Florin Cioacă, trader FX pe piețele interbancare și antreprenor

În cei 7 ani de trading interbancar în cadrul unor bănci cu reputație pe piața românească, Florin Cioacă a tranzacționat un volum suficient de mare cât să depășească PIB-ul României. A făcut profit, a pierdut, a câștigat din nou; la final, cel mai mare câștig a venit din experiența acumulată în ani tumultuoși de trading și în piețe care fie aveau noimă, fie se mișcau haotic.
Absolvent al Academiei de Studii Economice din București și masterand al acestei filiere universitare, Florin este astăzi unul dintre puținii specialiști din țară ce dețin certificările internaționale ACI (Asociația Internațională a Piețelor Financiare – ACI Dealing Certificate si ACI Diploma) și face parte din comunitatea ACI Romania a profesioniștilor în domeniul piețelor financiare.
Este singurul profesionist în domeniu care susține cursuri de inițiere în FOREX.  Succesul de care s-a bucurat ca trainer se explică prin talentul (destul de rar în rândul oamenilor de finanțe) cu care reușește să prezinte într-un mod accesibil și atractiv un domeniu perceput drept ermetic și complicat.
Florin s-a lansat recent în antreprenoriat printr-un proiect de consultanță financiară pe produse de trezorerie.

Sorin Staicu
Nu am putea spune cu certitudine dacă Sorin este un creativ cu vocație de manager sau viceversa.
În orice caz, este un artist al cuvântului. Vorbit sau scris. Realizările lui ca manager și promotor de proiecte culturale, în special în sfera editorială, sunt completate de premii și distincții literare.
Sorin este unul din acei puțini idealiști care reușesc să aducă ideile bune din eter în lumea reală.
Este unul din co-creatorii site-ului rocultura.ro și a contribuit fundamental la evoluția altor mișcări culturale online, precum fdl.ro (fabrica de literatură) sau roliteratura.ro. Este unul unul dintre creatorii şi editorii platformei hyperliteratura.ro, care a câştigat locul al treilea în categoria „social networking” la Webstock 2011.
Ca director executiv al Institutului de Studii Complementare și PR manager al Fundației de Evaluare în Educație a inițiat și coordonat programe și evenimente dedicate formării tinerilor profesioniști.
Pentru că nu îi lipsește pragmatismul, se poate mândri cu o activitate de copywriter pentru branduri de prestigiu.
A primit numeroase premii în cadrul competițiilor de dezbatere organizate de ARDOR, IDEA, Fundația Soros și Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru debut în literatură (2010) pentru volumul de poezie „Apasă”, publicat sub pseudonimul sorin despoT, la Cartea Românească.

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email