Întâi am fost un grup „informal” de specialiști în comunicare, event planning și management de proiect. Am lucrat împreună cu succes, în mai multe rânduri, în calitate de colegi sau colaboratori. În tot acest timp ni s-au alăturat profesioniști din alte domenii care au crezut atât de mult în proiectele noastre încât am hotărât cu toții să facem un pas îndrăzneț în carieră și să ne lansăm în aventura antreprenoriatului. Am devenit echipa If Magic când am constatat că pusesem la punct un mod de lucru performant în care expertiza, experiența și reputația fiecăruia își găseau locul în mod natural. Împreună, aducem laolaltă experiența de lucru în toate tipurile de medii profesionale (administrație publică, ONG-uri, companii multinaționale, agenții de publicitate, mediul academic), un ansamblu bine echilibrat de competențe și o rețea de contacte și resurse care ne permite să rezolvăm în mod fericit provocările cele mai complexe.

Am început cu o profesie și am ajuns la o vocație. Ne-a unit, mai ales, o filozofie și o viziune care s-au conturat în timp.

Ne pasionează comunicarea, evenimentele, tehnologia, toate acele instrumente „magice” ale profesiei pentru că reușesc mai mult decât să creeze branduri, să seteze agenda publică, să susțină planuri de marketing și să vâneze audiențe; pentru că înseamnă mai mult decât prime time-uri și pictoriale, ROI și valoare adăugată; pentru că aduc oamenii împreună, îi inspiră, creează comunități; pentru că ne provoacă să gândim, să învățăm, să ne punem întrebări, să devenim mai informați, mai responsabili. Pentru că sunt calea prin care ideile bune reușesc să schimbe lumea.

Citește mai multe despre viziunea și valorile If Magic aici.

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email