Am realizat un nou proiect editorial pentru Casa Regală a României: Anuarul Furnizorilor Casei Regale. Anuarul a fost lansat la Palatul Elisabeta, în cadrul Serii dedicate Furnizorilor Casei Regale, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu.

Este primul material dedicat acestei comunități particulare de business publicat după mai bine de o jumătate de secol. Este, de altfel, singurul Anuar care nu doar prezintă fiecare marcă, ci face o incursiune în istoria și actualitatea instituției Furnizorilor Regali. Cu alte cuvinte, aventura documentării ne-a purtat prin întreaga istorie a regalității române, prin obiceiurile monarhiilor europene și cotidianul Familiei Regale a României.

Am descoperit, în biblioteca fascinanta a arhitectului Mădălin Ghigeanu, adevărate comori înnobilate de patina timpului: reclame, inscripții, sigle, anunțuri, fotografii, meniuri, scrisori aparținând vechilor Furnizori Regali și purtând aura prestigiului și mândriei cu care își afișau blazonul. Am descoperit cu mândrie exemple de inovație, performanța și creativitate în rândul companiilor prezentate, demne să devină standard pentru întreaga comunitate de afaceri.

Sperăm ca Anuarul Furnizorilor Casei Regale să devină un ”ambasador” de cinste al bunelor practici de afaceri din România, un sprijin al demersurilor prin care Familia Regală promovează mediul economic românesc și, de ce nu, un argument în favoarea unui stil de viață caracterizat de eleganță, demnitate și bun gust.

Îi multumim ASR Principelui Radu pentru cuvintele elogioase în care a descris Anuarul. Le mulțumim, de asemenea, tuturor celor care ne-au Lansarea Anuarului Furnizorilor regali la Palatul Elisabetastat alături, cu ideile și eforturile lor: Ion Tucă, directorul Casei Regale și echipa sa, reprezentanții Furnizorilor Casei Regale, arhitect Mădălin Ghigeanu, Corina Duma (graphic designer), Roxana Avădănei (consultant editorial), Daniel Angelescu (fotograf), Cristian Cruceru (DTP), Ana Maria Abboud (Bridge Printing Group).

Credit foto: Daniel Angelescu

Alexandra ArnautuAda Lungu

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email