Spune-mi cum vorbești ca să-ți spun cine ești

V-aţi gândit până acum că vorbirea în public este o provocare exclusiv pentru pedagogi, manageri şi specialiști în comunicare?
Totuşi, în viața profesională sau privată, situațiile în care trebuie să ne adresăm unei audiențe apar la tot pasul. Un interviu de angajare, o prezentare a unui proiect, un exercițiu de teambuilding, o ședință de lucru, un discurs de mulțumire sunt doar câteva dintre zecile de astfel de contexte.

Emoțiile, lipsa experienței, o personalitate introvertită, ne afectează semnificativ performanța în aceste ocazii. Exprimarea în public poate fi o experiență stresantă, neplăcută, sau, dimpotrivă, o oportunitate de a te face remarcat, de a câștiga credibilitate și impact.

Celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile, să comunice mai convingător, să se simtă mai confortabil, mai siguri de ei înșisi, le propunem un atelier interactiv la finalul căruia vor stăpâni câteva tehnici de comunicare persuasivă.

Iată şi beneficiile:
•    veţi ști să vă organizaţi ideile,
•    să folosiţi suporturi și instrumente de prezentare,
•    să gestionaţi eficient relația cu audiența,
•    să rezolvaţi situațiile delicate
•    să vă adaptaţi discursul la tipologiile de public, pentru a obține rezultatul  dorit.

Felul cum vorbim în public spune multe despre fiecare dintre noi. Să facem ca această experiență  să ne ajute să convingem, să fim mândri de noi înșine și să câştigăm respect.

Ligia Necula, jurnalist și formator

O carieră de 18 ani în jurnalism (Radio România) și de 13 ani ca formator o desemnează drept unul dintre profesioniștii cei mai calificați să propună cursuri pe teme de comunicare.

Ligia s-a perfecționat ca formator în domeniul comunicării,  în cadrul unor proiecte europene de prestigiu: Multicultural Europe in Media ( Sofia, Bulgaria și Haga, Olanda, 2010), Grundtvig (Berlin, 2009) și Leonardo da Vinci (Heidelberg, 2006).

Este trainer expert Deutsche Welle Akademie, cu  care a colaborat pentru Proiectul de Dezvoltare a Departamentului Multimedia TeleRadio Moldova, Chișinău (2011).

În paralel cu activitatea de jurnalist, susține cursuri în cadrul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură al Ministerului Culturii și în diverse alte instituții și organizații.

Ești interesat de acest curs? Contacteaza-ne la 0726 670 660 sau la adresa: cursuri@ifmagic.ro

Unde? Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Et.7, Ap.115, interfon 715 (zona Unirii, vizavi de Hotel Horoscop)
Preț:
600 Ron

10% reducere pentru cei care se înscriu până luni, 12 martie, ora 18:00
15% reducere pentru grupurile mai mari de trei persoane
30% reducere pentru studenți
Plata se face cash la începutul cursului.
Număr maxim participanți:
12

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email