Atelier de discurs public si comunicare persuasiva. În viața profesională sau privată, situațiile în care trebuie să ne adresăm unei audiențe apar la tot pasul. Un interviu de angajare, o prezentare a unui proiect, un exercițiu de teambuilding, o ședință de lucru, un discurs de mulțumire sunt doar câteva dintre zecile de astfel de contexte

Social media- the next level. Ce înseamnă exact social media și în ce context este vitală? Ce platforme de interes se află mai departe de Facebook și Twitter? Ce valoare aduce Facebook pentru afacerea, organizația sau cauza ta? Ce opțiuni alegi pentru diferitele scopuri de comunicare? Cum se construiește un profil, o pagina, un grup eficient? Cum protejezi conținutul? Poti face performanța în Social Media?

Managementul timpului- performanta si satisfactie personala. Ce ai face dacă ai avea mai mult timp? Ai sta mai mult cu cei dragi, ți-ai propune țeluri mai ambițioase, ți-ai cultiva pasiunile, ai porni într-o călătorie, ai învăța ceva nou, te-ai odihni, te-ai distra? Timpul e un paradox: ni se oferă tuturor în cantități egale și, totuși, nu ajunge nimănui.

Pirat fără voie în oceanul virtual. Cum să profiți de tot ce-ți oferă internetul fără să fii infractor. Ce reprezintă pirateria prin internet? Ce este dreptul de autor și care sunt aspectele relevante ale acestei noțiuni? Care sunt operele protejate de legislație? Care sunt drepturile autorului unei opere de creație intelectuală? Care sunt activitățile de căutare, copiere şi transmitere prin internet permise de legislaţia din domeniul drepturilor de autor? Sau Cum putem naviga pe oceanul internetului fără să devenim “pirați” și fără ca  faptele noastre să devină infracțiuni?

Fotografia în comunicarea organizațională, un curs esențial despre valorificarea cu succes a fotografiei ca instrument de imagine al organizației și evitarea situațiilor critice care vă pot zădărnici eforturi susținute și campanii costisitoare. Află secrete și practici de succes de la profesioniști în domeniu: Ada Lungu, specialist în comunicare și PR cu o experiență de 10 ani; Adrian Sulyok, fotograf profesionist cu o experiență de peste 15 ani.

“Îmblânzește dragonul”. Cum să eviți sau să repari eficient cele mai frecvente greșeli pe care le poți face ca începător în PR.  Un atelier util și distractiv pentru toți cei aflați la începutul unei cariere în comunicare.

Trader Forex. Câștigi sau pierzi? Învață să tranzacționezi inteligent de la un profesionist. Vă oferim acces la câteva din secretele meseriei care, în general, rămân avantajul exclusiv al specialiștilor. Abordarea noastră e imparțială, axată exclusiv pe procesul de învățare, nu avem nicio legătură sau beneficiu legate de activitatea ulterioară de trading a participanților.Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email