Ce ai face dacă ai avea mai mult timp? Ai sta mai mult cu cei dragi, ți-ai propune țeluri mai ambițioase, ți-ai cultiva pasiunile, ai porni într-o călătorie, ai învăța ceva nou, te-ai odihni, te-ai distra? Timpul e un paradox: ni se oferă tuturor în cantități egale și, totuși, nu ajunge nimănui. Deseori, soluțiile par la îndemână: „mă voi organiza mai bine”, „de luni…”, „o să recuperez în week-end”, „am un plan”, „avem priorități”… De ce nu funcționează pe măsura așteptărilor? Pentru că suntem captivi ai propriului subiectivism exact acolo unde am avea nevoie de detașare și de o perspectivă din exterior.

Poți irosi timp încercând să găsești soluții intuitive sau poți investi câteva ore în atelierul de „Management al timpului” ca să faci progrese reale de organizare personală, încă de a doua zi.

În primul rând, vom conștientiza importanța utilizării raționale și eficiente a acestui capital ireversibil, în conformitate cu ritmul personal şi cu resursele de care dispunem. Vom defini caracteristicile „timpului”, vom demonta miturile și clișeele care ne frânează eficiența, vom descoperi principalii factori culturali, individuali, organizaţionali sau sociali care influențează procesul, vom găsi și analiza „hoţii” şi „salvatorii” de timp.

În a doua parte, vom ataca încă unul din acele lucruri simple doar în aparență: stabilirea obiectivelor. Ceea ce realizezi depinde fundamental de ceea ce îți propui de la bun început. Fără să folosim rețete „magice”, ci metode științifice, testate, vom decide ce înseamnă un obiectiv și cum îl construim astfel încât să avem cât mai multe șanse să îl atingem. Vom învăța să folosim un întreg arsenal împotriva risipei de timp.

În partea finală a cursului vom obține beneficiul major la care aspirăm: un plan de organizare și planificare a propriilor activități astfel încât să vedem și să simțim că realizăm din ce în ce mai multe din lucrurile pe care ni le dorim.

Veți deveni manageri profesioniști ai timpului personal. Veți avea reflexele, abilitățile și metodele cu ajutorul cărora veți înțelege procesele care guvernează timpul și modul cum vă raportați la el, veți defini scopuri realiste și motivante în orice situație și veți alege calea cea mai bună de a le împlini. În cursa contra-cronometru în care intrăm cu toții în fiecare zi, ne urmărește frustrarea sentimentului acut că timpul ni se scurge printre degete, o dată cu toate acele lucruri extraordinare de care suntem capabili, dar nu ajungem să le facem. Vă propunem să înlocuim acest sentiment cu satisfacția unei zile pline și conștiința că am acționat inteligent și responsabil, indiferent de provocările care ni s-au ivit în cale.

 

Cristian Oprea, Coordonator de programe de formare și dezvoltare profesională
Pe de o parte, ar fi greu de crezut, doar uitându-te la Cristian, că are deja o carieră de 21 ani, pentru că, da, este tânăr. Pe de altă parte, de îndată ce ai ocazia să îl vezi la lucru, experiența și competențele sale te conving imediat. In afara de licența și masterul în management la Academia de Științe Economice din București, Cristian a absolvit si programul de specializare în managementul afacerilor publice europene în cadrul Institutului Național de Administrație Publică.
A deținut poziții manageriale în cadrul ORDA (Oficiul Român pentru Drepturi de Autor) în ultimii 10 ani. În această perioadă a dezvoltat mijloace şi metode de investigare a pirateriei pe internet, a susţinut seminarii în ţară şi străinătate și a publicat articole în reviste de specialitate. Activitatea sa de manager a fost dublată de cea de formator în domenii ca leadership, reforma administrației publice, drepturi de autor, dezvoltare personală şi organizaţională, comunicare. Energic și organizat, optimist și dedicat, în prezent Cristian coordonează programele de dezvoltare profesională If Magic și susține cursuri pe temele sale favorite.

Ești interesat de acest curs? Contactează-ne la 0726 670 660 sau la adresa: cursuri@ifmagic.ro
Unde? Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Et.7, Ap.115, interfon 715 (zona Unirii, vizavi de Hotel Horoscop)

Preț: 250 Ron

10% reducere pentru cei care se înscriu până luni, 6 februarie, ora 18:00

15% reducere pentru grupurile mai mari de trei persoane

30% reducere pentru studenți
Plata se face cash la începutul cursului.
Număr maxim participanți: 12

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email