În ajun de Dragobete / Prin pădure, după fete / se aprind din cele multe / doruri, fugi, inimi mărunte
de flăcăi, văpăi din jar / sau de boi, fără de car! / Iac’așa mă uit și eu / la dragoste mai mereu.

La petrecerea noastră de Dragobete (unde nimeni n-a fost singurete), inspirația a curs la fel de ușor ca vinul. Dovadă – aceste prime strofe din cea mai spectaculoasă creație literară realizată ad-hoc de Florin, unul din invitații noștri, pe baza unor ”cuvinte date”. Am avut misiunea (de la Dragobete însuși) să împletim vreo 20 de vorbe cu tâlc într-un text cât mai inventiv.  Și asta nu a fost tot, o dată ce ne-am pornit. Ne-am găsit în mai multe rânduri alături de o pereche aleasă de noroc, dansând imponderabili pe o bucată fragilă de ziar, făcându-ne declarații de dragoste din pielea unor personaje, descoperind cele mai hilare lucruri despre celălalt la „terapia de cuplu”, transformându-ne în statui (apropo, să te prefaci într-un borcan de gem nu e deloc atât de simplu precum sună, dar îi încurajăm să încerce pe cei mai ambițioși).

Talentul și experiența de actori profesioniști a celor doi Dragobeți, Mihai Marinescu și Gabriel Răută, maeștrii noștri de ceremonii, ne-au făcut să pășim în poveste fără inhibiții, să ne aruncăm cu plăcere copilărească în toate provocările, să fim noi înșine. Am fost răsfățati cu savoarea bucatelor tradiționale pe care vinul să se așeze cuminte. Alisa Tarciniu ne-a vrăjit cu dulceața ei de portocale devastator de bună. Adrian Sulyok ne-a prins cu maestrie în poze toate momentele care merită să devină amintiri.


Am redescoperit plăcerea uitată a jocului, pofta cu care râzi de tine însuți atunci când te-ai eliberat de povara oricărei măști sociale, privilegiul de a ne bucura de muzică fără să luptăm cu tsunami-uri de decibeli sau să respirăm mai mult fum de țigară decât oxigen. În Studioul de Tango plutește mereu în aer spiritul celor pe care îi aduce alături pasiunea pentru muzică, pentru dans și pentru ideea de a le trăi împreună.

Am petrecut o noapte memorabilă într-un loc frumos și intim, unde fiecare s-a simțit ca la propria lui petrecere și care ne-a îmbiat la cea mai interesantă descoperire: omul de lângă noi.

Vă invităm să vedeți mai multe fotografii pe pagina de Facebook.

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email