În cazul bijuteriilor etnice, esteticul se împletește cu spiritualitatea; ele spun povestea unei culturi, a unui spațiu și a unui artizan.

Vă invităm vineri, 11 mai, la ora 18.30, la o întâlnire cu Metaphora —colecție unică de bijuterii etnice, alese cu grijă și dragoste de la artizani din India, țări africane și arabe, de către Maria Mănoiu, invitatul nostru special.

Vă propunem o seară cu povești fascinante despre un orient redescoperit în soukuri, bazaruri și comunități uitate de lume. Vom afla modalități de interpretare a mesajului acestor accesorii, și metode de lucru folosite de bijutieri — vă vom prezenta un adevărat ghid de recunoaștere a calității și autenticității bijuteriilor etnice.

Cele mai frumoase piese din colecția Metaphora vor putea fi admirate, probate și cumpărate. Pentru o atmosferă exotică completă, condimentăm evenimentul cu fotografii, anecdote, ceai și narghilea

Vă așteptăm la sediul din Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Et.7, Ap.115, interfon 715 — zona Unirii, vizavi de Hotel Horoscop.
Avem numai 15 locuri. Participarea se face cu înscriere prealabilă — până joi, 10 mai, la office@ifmagic.ro sau la  0726 670 660.

Taxă de participare: 40 Ron

PS: Seara nu este dedicată exclusiv doamnelor; primim cu plăcere domni care doresc să afle cum se alege o bijuterie drept cadou.

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email