Venim în sprijinul tuturor celor angajați în curse contra-cronometru, cu un atelier realist, practic și distractiv de management al timpului.

Trăim sub presiunea, uneori paralizantă, a unor factori diametral opuși. Între obligații și oportunități, între așteptările celorlalți și ambițiile personale, între iluzia controlului și realitatea care o contrazice, între presiunea multi-tasking-ului și nevoia de relaxare, de conectare cu oamenii și cu natura, riscăm să devenim victimele propriilor aspirații.

Cristian Oprea, formator și coordonator de proiect If Magic: “Suntem încurajați să credem că putem face orice ne dorim cu adevărat, cu o anumită doză de efort. Ni se cere eficiență în toate aspectele vieții, ca și când ar fi la îndemâna oricui. Accesul nelimitat la informație se traduce în oportunități, oportunitățile în obiective, obiectivele în realizări. Vrem să facem din ce în ce mai multe lucruri. În același timp, dacă se poate. Și totuși, realitatea ne lovește ca sunetul strident al ceasului deșteptător. Cu toate tehnologiile create pentru a ne ajuta să câștigăm timp, cu toate că, obiectiv vorbind, chiar facem mult mai multe decât în alte vremuri, trăim mai mult cu frustrarea că timpul ni se scurge printre degete decât cu sentimentul împlinirii. Managementul timpului s-a conturat ca răspuns la nevoia de organizare a omului modern și a devenit astăzi, una din cele mai căutate discipline ale coaching-ului și dezvoltării personale.”

Un atelier de management al timpului nu putea lipsi din misiunea noastră de a ne pune expertiza în comunicare în sprijinul ideilor bune, care ne schimbă viața.

Prin urmare, vom prezenta, analiza și exersa principiile și tehnicile utilizării raționale și eficiente a acestui capital ireversibil, în conformitate cu ritmul personal şi cu resursele de care dispunem. Fără să folosim rețete „magice”, ci metode științifice, testate, vom decide ce înseamnă un obiectiv și cum îl construim astfel încât să avem cât mai multe șanse să îl atingem. Vom învăța să folosim un întreg arsenal împotriva risipei de timp. În partea finală a cursului vom obține beneficiul major la care aspirăm: un plan de organizare și planificare a propriilor activități astfel încât să vedem și să simțim că realizăm din ce în ce mai multe din lucrurile pe care ni le dorim.

Ne propunem să facem din paticipanții la curs manageri profesioniști ai timpului personal. Vor avea reflexele, abilitățile și metodele pentru a înțelege procesele care guvernează timpul și modul cum se raportează la el, își vor defini scopuri realiste și motivante în orice situație și vor alege calea cea mai bună de a le împlini. Pe scurt, vor gestiona cursa contra-cronometru a cotidianului cu satisfacția unei zile pline și conștiința că au acționat inteligent și responsabil, indiferent de provocările care li s-au ivit în cale.

Te invităm să citești mai multe amănunte despre atelierul “Managementul timpului – performanță și satisfacție personală”.

Ești interesat de acest curs? Contacteaza-ne la 0726 670 660 sau la adresa: cursuri@ifmagic.ro

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email