Echinocțiul de primăvară, ziua este egală cu noaptea. În sfârșit, mai multă lumină și energie. Ura, ura.

Ne propusesem o adevărată sărbătoare a regăsirii echilibrului. Totuși, după câteva cocktail-uri, echilibrul perfect nu mai părea chiar atât de ușor de păstrat. Până la urmă, noaptea noastră tot a fost mai lungă decât ziua. În acest context, însă, nu s-a mai supărat nimeni. Sincer, orice zi de vineri care se respectă ar trebui să se încheie sâmbătă dimineață.
De altfel, ferestrele mereu luminate ale Tavernei Cazzavillan ne-au menținut iluzia. Înăuntru era noapte, afară era zi. Nu degeaba l-am avut printre noi pe Zorel – interpretat de actorul Mihai Marinescu, zis Mișu – cu veselia lui solară. Ce-i drept, mai spre dimineață, Zorel își pierduse și pelerina și pălăria, dar păstrase intact spiritul Echinocțiului.


Mulțumirile noastre:
Lui Mișu: „Ai întreținut și de data asta focul distracției, ne-ai făcut să dansăm fără să ne împiedicăm și să ne găsim unii pe ceilalți chiar legați la ochi – literalmente, am jucat Baba Oarba – și ai fost ”echilibrul nostru”.
Lui Adrian – fotograful nostru: “Știi să ne surpinzi în cele mai nostime ipostaze și ne ajuți să colecționăm momentele memorabile.Tuturor petrecăreților care ni s-au alăturat cu o doză sănătoasă de voie bună și au intrat în joc cu toată inima.

Vă invităm să vedeți mai multe fotografii pe pagina de Facebook.

 

Share on TwitterSave on DeliciousDigg ThisShare via email